Rólunk

Megfelelő szavak vásárlóid nyelvén hatékony reklámszövegekhez, hogy vállalkozásoddal utat találj a szívekhez

Fontos technikai:

Viszlát Szöveglabor, Isten hozott Ithaka Content!

Epikus tartalmak, epikus márkáknak: Helló, Ithaka Content!

Ahogy minden vállalkozásnál, a Szöveglabor életében is vízválasztót jelentenek az első pár év tapasztalatai.

Szépen kirajzolták a kedvenc területeinket, felszínre hozták az erősségeket, megtanítottak minket arra, hogy mit érdemes tovább erősíteni a munkánkban vagy épp elhagyni.

Ez a márkafejlődési szakasz zárult le a csapatunk esetében idén tavaszra, ahol rengeteg teendő közül kiemelkedett egy feladat:

A saját márkánk /nevünk / szlogenjeink megújítása, hogy sokkal egyértelműbb legyen a partnereknek mit és milyen világlátással kínálunk, ha tartalomgyártásról, tartalomkezelésről, velünk közös munkáról van szó.

A sikeres meggyőzéshez ugyanis nem lehet vesztegetni a perceket a márka bemutatásával, olyan brand kell, ami egyértelmű az első másodperctől kezdve.

A Szöveglabor esetében ugyanis sok időt emésztett fel annak tisztázása, hogy akkor csak szövegírással, vagy tartalomgyártással is foglalkozunk. Plusz, a név esetében is voltak olyan visszajelzések, amelyekre az ember elsőre nem gondolt:

Precizitást, kézműves odafigyelést sugall, ami jó, de nagyobb cégek esetében mindig igazolni kellett, hogy a minőség mellett azért megvan bennünk a kellő fordulatszám is összetett projektekhez, ügynökségekkel közös munkákhoz.

Amit az ember a referenciákon keresztül mindig igazolt. De kellenek az ilyen extra körök?

Így a megújulásra szavaztunk, aminek az eredménye az Ithaka Content tartalomgyártó csapata lett.

Te is azt szeretnéd, hogy a márkád tucat helyett legendássá váljon?

Mi tudjuk, hogyan mesélj róla emlékezetes tartalmakkal, szerethetően, a megfelelő embereknek!

Minisztorikon keresztül Facebookon, Instán, blogolva vagy épp cikkben, fotón és videón.
A fókusz a tartalomgyártáson // tartalomkezelésen // tanácsadáson lesz nálunk a folytatásban.

Az egyre gyorsuló technológiai fejlesztések miatt a weboldalak készítését kivesszük a szolgáltatások közül.

Ismerkedj meg újra velünk!

Legyenek a segítségünkkel olyan tartalmaid, amelyekkel feltűnsz, kitűnsz, eladsz!

Új honlapunk:
Ithakacontent.hu

Szöveglabor

Marketing-szövegírás, Facebook tartalomkészítés, tartalommarketing. Időre, jól. Kis- és középvállalkozásokra hangoltan.

Mikor keress minket?

Megtörtént már veled, hogy órákat töltöttél a word felett, mégsem jutott eszedbe, milyen téma, vagy reklámszöveg/tartalom segíthetne közelebb vinni a munkád lényegét a számodra fontos emberekhez? Vagy, hogy miként tudnál ezzel a tartalommal követőtábort formálni a népszerű közösségi oldalakon? Egyáltalán, mire figyelj a szövegeidnél, hogy azok ne legyenek túl nyomulósak, mégis tudat alatt rávegyék az olvasóidat, hogy a terveidnek megfelelően cselekedjenek?

Ha velünk dolgozol, akkor amíg te egy terméket, szolgáltatást értékesítesz, addig mi szövegeket, marketing tartalmakat hozunk létre. Olyanokat, amik átbillentik a leendő vásárlóidat a holtponton és világossá teszik nekik, hogy miért tőled van szükségük arra, amit árulsz.

Miben segíthetjük a Céged?

Veled együtt megtervezzük az üzletedhez szabott stratégiát, elkészítjük a vállalatod hangját jelentő tartalmi-mixed marketingszövegeit, kreatívjait, legyen szó szórólapokról, havi blogposzt adagodról, Facebook és Instagram bejegyzéseidről, vagy reklámjaidról havi tervezésben.

A honlapunkon minden lényeges információt megtalálsz a munkánkról, de ha kérdésed akad, akkor örömmel megválaszoljuk azt, az info@szoveglabor.hu e-mail címünkön

Ne feledd, néma gyereknek az anyja se érti a szavát, de legalább szereti - a vásárlókra még ez sem igaz.

Találd meg a vállalkozásod hangját velünk!

Hogyan fogj neki?

"Ne vásárlókat keress a termékeidhez, hanem a termékeket találd meg a vásárlóidnak." - Seth Godin.

Azután mi jövünk 😉

  • Szakmai odaadás 100%

  • Megbízhatóság 100%

  • Pontosság 100%

Mi a szakterületünk?

Hosszabb ideje és teljes ügyfél megelégedettség mellett dolgozunk - folyamatos megbízással - a napi fogyasztási piac hazai meghatározó szereplői közül a Costa Coffee magyar láncával, illetve beszállítóival. Így a gasztronómia, tea, kávé és sütemények világa kapcsán megbízható téma- és szakmaismerettel rendelkezünk.

Ha olyan szövegírókat keresel, akik tudják miért lényegyes a 9 bar, mit jelent a cupping, nem kell külön elmagyaráznod nekik, miért nem "főzik" a kávét, mi az a Faema, az oolong, fermentáció, vagy a Graham liszt és a pihentetés, számíthatsz ránk.

Emellett van olyan csapattagunk is, aki egy kiadványokkal foglalkozó nemzetközi vállalat magyar irodájának a komplett brosúra szövegeivel dolgozik, így ügynökségekkel is könnyen szót értünk.

Rutinosan dolgozunk még céges magazinokkal, azok tervezésétől a nyomdai előkészítésig. Gyakorlottan készítünk céges blog anyagokat és PR cikkeket is. Valamint megbízható partnerrel rendelkezünk grafikai munkák, céges ajándéktárgyak gyártása, és arculattervezés területein is.

Kulcsszavakban

Szövegírás online-offline
Szövegírás online-offline

Céges magazinok, brosúrák, szórólapok, blogposztok, marketing- és reklámszövegek, marketing videók feliratai

Facebook tartalomírás és menedzsment, tartalommarketing
Facebook tartalomírás és menedzsment, tartalommarketing

Facebook posztok írása egyeztetett tartalmi stratégia mentén, havi tervezésben, reklámok menedzselése, céges blogokhoz tartalomkészítés, bejegyzésírás, weblapszövegek készítése

Nyomdai munkák és előkészítés
Nyomdai munkák és előkészítés

Tördelés és nyomdai előkészítés, céges ajándéktárgyak, arculat

Állandó labortagok