Weboldalt készítettünk az OrientalDoctor hidrogél tapaszcsaládnak

Egy brand felépítése mindig kihívás, megtiszteltetés és a kreativitásunk maximális próbatétele. Hiszen egy komplett stratégiát, egy kész, saját kis mitológiát kell gyártani egy-egy vállalkozásnak, hogy a terméke sikeressé válhasson. Olyan világot, történetet kell kínálni a potenciális vásárlóknak, ami megfog, ami egyértelmű azonosulási pontokat kínál életvitel vagy épp morál kapcsán. Ebből fakad ugyanis az az elköteleződés, ami később életben tartja a márkát, nemcsak elad, de sikeresen farag érdeklődőkből márkanagyköveteket.

Ilyen feladatot bíztak ránk 2018 elején is, amikor Dr. Lenkefi Ida Ágotának (korábban az EGIS gyógyszergyárak magyar csapatának vezetőjeként tevékenykedett) mondtunk igent saját vállalkozása esetében egy tervezéssel egybekötött weboldal készítésére, közösségimédia-jelenlét kidolgozására, ezekhez minden lényeges tartalom kivitelezésre.

Ahogy minden tekintetben, így az OrientalDoctor tapaszcsalád weboldalnál is szakítani szerettünk volna a gyógyszermárkák és gyógyszerreklámok bejáratott receptjeivel. Olyan belépési pontot terveztünk, ami közvetít orvosok és problémáikra gyógyírt kereső emberek között, olvasmányos, mégsem hiányoznak belőle az információk, kellően kommunikálja a vállalkozás egyedi jellemvonásait, erősségeit.

A feladat címszavakban:
 • Egy honlap, ami belépési pontként ugyanúgy fogyasztható orvosoknak, mint hús-vér embereknek.
 • Ami szakértői karaktert ad a márkának, de kellően közvetlen marad.
 • Hangulatában olyan, mintha lehetőségünk volna beszélgetni a háziorvosunkkal munka után is.
 • Végre megszólítja azokat, akik hisznek a modern orvoslásban, de, amire lehet, szeretnének kipróbálni természetes alternatívákat.
 • Mindent elmesél a termékekről, az azokkal orvosolható bajokról érdekes, érthető és hasznos formában.

Megoldásként született meg az oldal, ahol a nyitóoldal landing page funkciója mellett minden hidrogél tapasz kapott egy-egy külön termékismertető aloldalt, valamint elindult egy blog is, ami a téma könnyed / szakértői tartalmait biztosítja.

 • Date
  2018
 • Categories
  portfolio, weboldal építés, weboldalszövegek
 • Ügyfél
  OrientalDoctor / OD Medic Kft.
A projekt

Kapcsolódó munkák