Weboldalszövegek / weboldalak

A weboldalszövegeid többek a marketinggépezeted fogaskerekeinél, annak tervrajzát képzik le kicsiben.

Miért?

Mert tömör, eredeti megoldásokat kívánnak, értékes tartalmakkal, ezek nélkül ugyanis nem vonzod majd be a potenciális vásárlókat. Ehhez pedig már minden kis elemét látnod kell az egésznek (célok, erősségek, üzenetek, stb.), másként ugyanis széthullik, vagy terjengőssé válik a koncepció. Ez azért lényeges, mert míg az emberek a szabadidejük meghatározó részét online töltik, egy-egy oldalra csak pillanatok jutnak.

Ha pedig nem sugall megbízhatóságot, igényességet a weboldalad tartalma, akkor úgy, hogy a Google-ben százával sorakoznak a versenytársak a helyzet igencsak nehéz. Ez egyszerre szól a koncepcióról, dizájnról, színekről, kezelhetőségről és a jó szövegekről. Ha szép a weboldalad, ugyanis kár elrontanod unalmas, taszító szövegekkel és vice versa. Ragadd meg a figyelmüket és legyen minden mondat tétje az, hogy miatta elolvassák a következőt (legalábbis, ha hallgatsz Joe Sugarman-re, aki marketing-szövegírás egyik ikonjaként így fogalmazta meg a hatásos szövegek titkát).

Vagyis?

Legyen a mondanivalód lényegre törő, tömör, de legyen benne valami újszerű, ami felkelti az érdeklődésüket. Szerepeljen benne a szolgáltatásod minden lényeges eleme, de hagyj időt arra is, hogy a célcsoportod fejével is végiggondold az egészet. Így lesz lehetőséged az erősségek felcsillantása mellett a vásárlói kétségek megcáfolásával is foglalkoznod. Mesélj arról, hogy miért képes a szolgáltatás / termék tényleg ellátni a feladatát, miért időtálló megoldás, hogy a vásárlás milyen közösséghez sorolja majd, mások hogyan fognak Róla ezután vélekedni. Mondd el, hogy miért éri meg a pénzét, miért nincs benne kockázat.

Mindezt úgy, hogy tudod, minden mondatnak el kell adnia a következőt.

Ehhez pedig van egy alapelv, amit sosem szabad szem elől tévesztened:

Adj a felhasználóidnak olyan tartalmat, aminek hasznát veszik. Értékes tartalmat, ami odavonzza a figyelmüket, átgondolt és rövid leírásokat a szolgáltatásodról, amiben minden benne van.

Mi ilyen szövegek írásával foglalkozunk. Amelyek fenntartják a figyelmet a kezdőoldaltól a köszönőfelületig. Olyan tartalmakéval, amit megosztanak, lájkolnak, legyen szó termékleírásról, blogposztokról, hírekről, vagy épp gyakran ismételt kérdésekről.

Weboldalépítés

Ha volt már céges weboldalad, tudhatod, hogy milyen könnyű olyan kivitelezőkbe belefutni, akik egyszerűen képtelenek tartani a határidőket, rosszabb esetben felszívódnak a munka során. Ha szeretnéd elfelejteni az ezzel járó gyötrelmeket weboldalad felépítését is csapatunkra bízhatod. Szeretünk figyelmesen dolgozni ezeken a projekteken, és ami a legfontosabb, nem késünk.

Ráadásul, grafikai partnerünk a Norbdsgn stúdió szaktudásának hála, a megjelenésben is biztosan egységes és szép végeredményre számíthatsz.

Ennek egyetlen hátulütője van, hogy egyszerre nem vállalunk túl sok projektet. De ez a te érdekeidet szolgálja. A várható szabad kapacitásokról üzenetben tudunk tájékoztatást küldeni.

Labormunkával készült weboldalak:

OrientalDoctor hidrogél tapaszcsalád

Flexoroll

Üzletkép business photography

Kockabarátok LEGO kiállítói közösség

Innocity településfejlesztési tanácsadó

Déber Gábor esküvőfotós

Gali Renáta sminkes

Kérdésed van, vagy ezt keresed? Írj bátran!

  • Categories
    szolgáltatások, weboldalszövegek

Kapcsolódó munkák