Webes kisbolygó településmarketingeseknek – innocity.hu

„Sajnos ma Magyarországon számtalan, amúgy kiváló adottságokkal rendelkező település van rendkívül rossz helyzetben, vagy tanácstalan, hogy a már véghezvitt településfejlesztések eredményeit hogyan kamatoztassa tovább a közösség szolgálatában.”

Az Innocity településfejlesztési stratégiai tanácsadó és településmarketinges csapata azon dolgozik, hogy segítségükkel a magyar városok, falvak kiutat találjanak az ilyen helyzetekből.

Pályázati források felkutatásában, adottságokra épülő egyedi fejlesztési tervek kidolgozásában segítik a településeket, hogy azok újra fejlődésnek induljanak.

A Szöveglabor csapatával mi ezt a munkát egy új honlap és annak szerkezetével szorosan összefüggő weboldalszövegezés elkészítésével könnyíthettük meg az év első felében.

A legizgalmasabb kihívást a vállalkozás tevékenységének érdekes, érthető tolmácsolása jelentette, hiszen egy összetett, állami, önkormányzati szereplőket érintő szakterületről van szó. Próbáltunk úgy egyensúlyozni a szövegekben, hogy egyszerűség és szakmaiság egyformán érvényesüljön bennük, illetve olvasásukkor visszaköszönjön a formális stílusnak egy olyan élhető változata, amit a célcsoport elvár.

Ha kíváncsi vagy az eredményre, kattints át weboldalukra a projekt linkje segítségével!

  • Date
    2017
  • Categories
    portfolio, weboldal építés
  • Ügyfél
    Innocity stratégiai tanácsadó
A projekt

Kapcsolódó munkák