Felmérés és stratégiai tervezés / Tanácsadás

Az eladáshoz nincs szükség másra, mint jó termékre, erről jó marketing-szövegekre, és megfelelő közönségre.

Ha hozzáfogtál a munkához, akkor már valószínűleg látod, hogy ezeket azért sokkal nehezebb egyenként létrehozni, összehangolni, mint ahogy elsőre hangzik.  A termék még rendben van, az a te világod, de a többihez szükséged lesz (a marketingterved után) tartalommarketing-stratégiára és a tartalmi-mixed helyes megtervezésére is. Plusz, a tartalmakat utána még el is kell készítened, el kell juttatnod a lehetséges vásárlóidnak.

Mi ebből a tartalmi kérdések esetén tudunk segíteni Stratégia- és koncepciótervezéssel. 

Ennek keretében végzünk egy kis kutatást a témád kapcsán, átnézzük a weboldalad, a Facebookod, a kulcsszavaid, átbeszéljük a pozicionálásod, majd létrehozzuk a megfelelő kommunikációs tervet, amit követve:

  • Eredményesen fejlesztheted a céges kommunikációdat
  • Az eladásaid és vásárlóid szempontjából is hasznos tartalommal/„műsorral” töltheted fel a marketinged.

De a stratégiád megtervezése arra is fényt deríthet, ha a szövegeid, oldalaid kapcsán valamilyen hiba, vagy gyengeség nehezíti jelenleg az eladásaidat.

Plusz, ha KKV-ként a Facebook marketinglehetőségei kapcsán lennének kérdéseid, szintén megbeszélhetünk egy egyedi tanácsadást. 

De ehhez először egyeztetnünk kell veled a részletekről, amihez kérlek küldj egy megkeresést a központi e-mail címünkre! Köszönjük!

Kérdésed van, vagy ezt keresed? Írj bátran!

  • Categories
    szolgáltatások, tanácsadás

Kapcsolódó munkák