Segítettünk egy ívhosszal beelőzni a piacot – Honlapszövegezés & honlapépítés a Flexo-Roll Kft.-nek

A papíriparban a csomagoló- és alapanyagok kedvező árú beszerzése sorsfordító jelentőségű a vállalkozásoknak. Ha egy cég a papírgyárak előre ívesített (vágott) alapanyagai helyett tekercsben szerzi be a papírárut, majd megfelelő feldolgozópartnerre bízza annak előkészítését, már néhány tonnás mennyiségnél is jelentős időt és pénzt takaríthat meg.

A Flexo-Roll pontosan ilyen szolgáltatásokat nyújt a magyar piac meghatározó szereplőjeként hazai és külföldi partnereinek, építve arra a skandináv know-how-ra, amit finn jogelődjeitől megörökölt.

Míg ők sebészi pontossággal az alapanyagárak és az átfutási idő lerövidítésén dolgoznak, a Szöveglabor feladata volt, hogy mindezt egy figyelemfelkeltő és vizuálisan hiteles új weboldallal, szövegezéssel támogassa meg.

Abból indultunk ki, hogy egy olyan iparágban, ahol az üzleti siker millimétereken múlik, a rendelések pedig milliós tételekben mérhetőek, információgazdagságban és látvány tekintetében a maximumot kell nyújtani a nyugodt ügyfélkörnyezet megteremtéséhez.

A végeredmény?

A projektgombra vagy ide kattintva nézheted meg, olvashatod el.

  • Date
    2017
  • Categories
    marketing- és reklámszövegek, portfolio, weboldalszövegek
  • Ügyfél
    Flexo-Roll Kft.
A projekt

Kapcsolódó munkák