Nyomtatott kiadványok / céges ajándéktárgyak

Személyes üzenet, ami utat talál a szívekhez

Naponta akár több száz e-mail is landolhat a postafiókjainkban (promóciók, közösségi oldalak üzenetei, valódi levelek), de mikor volt utoljára, hogy képeslapot kaptál valakitől?

Melyiket jegyeznéd meg inkább? Egy szép elektronikus hírlevelet, vagy egy neked címzett borítékot a postaládádban, ugyanazzal a tartalommal?

A nyomtatott marketinganyag újra képes extázisba hozni a vásárlóidat, pusztán meg kell találni a megfelelő formát és alkalmat. Nem mellesleg, azért a szép dizájn és a jó tartalom sem árt.

Ha kiadványokban: brosúrákban,  szórólapokban, vagy komplett magazinokban gondolkodsz, nyugodtan keresd meg csapatunkat. Ezen a területen is több év szakmai gyakorlat áll mögöttünk, elégedett megbízókkal. Ha szeretnéd, a teljes munkafolyamatot – dizájn megtervezése, szövegezés,  nyomdai előkészítés – meg tudjuk oldani házon belül, így neked csak a megrendelést kell leadnod és mesélned a részletekről. Mi összeállítjuk az anyagokat a szórakoztatás, informálás és értékesítés megfelelő arányaira ügyelve.

A nyomdai, grafikai és dizájn munkánkban partnerünk a Norbdsgn stúdió, ahonnét Barabás Norberttel évekre visszanyúló szakmai-emberi jó viszony köt össze minket. Norbi munkáival itt ismerkedhetsz meg.

CÉGES AJÁNDÉKTÁRGYAK

Az ajándékba kapott céges bögrénél, tollnál, pólónál csak egy dolog a jobb: ha ezek végre nem kínosan, hanem szuperül néznek ki. Így az ügyfeleid örömmel viszik ki az utcára és reklámozzák a cégedet.

Legyen szó mappákról, tollakról, ajándéktáskákról, kitűzőkről, vagy épp bögrékről, várjuk rendelésed!

Partnerünk itt is a Norbdsgn stúdió.

Kérdésed van, vagy ezt keresed? Írj bátran!

  • Categories
    print, szolgáltatások

Kapcsolódó munkák