Nebl Mária fodrász weboldalszövegek

Marika fodrászként tiszta és precíz hajaival, valamint mutatós kontyaival hódította meg vendégei szívét. Ezeknek a szakmai odaadással készített frizuráknak a bemutatására vállalkoztunk a weblap szövegezése során.

Erősségekként a vevői elvárásokat, hajminőséget, arckaraktert és személyiséget egyaránt szem előtt tartó, 100%-os figyelmet, a precíz és tiszta munkavégzést, valamint felhasznált anyagok és technika esetében a tökéletes megbízhatóságot jelöltük meg.

Ezt írtuk:

(mivel komplex megbízás keretében teljes szövegezést vállaltunk, így most csak a bemutatkozás és a legfontosabb portfólió oldal leírását mutatjuk be, ha másra is kíváncsi vagy, látogass el a neblsaloon.com-ra)

RÓLAM

Stílus tincsekbe fogva – szép és egészséges haj

Egy kis plusz önbizalmat adni a napodhoz, hogy boldogan léphess ki az utcára:  számomra a hajvágás erről szól.

Ha nemcsak szép külsőt, hanem vonzerőt is szeretnél magadnak az alkalomhoz, vagy önbizalomra vágysz a mindennapokban, válassz olyan frizurát, ami a saját stílusodról mesél, ami  neked áll jól.

Fodrászként ehhez a színekben, formákban és ápolásban tudok segíteni, hogy sose kelljen aggódnod egy lecsúszott konty miatt az esküvői fotózásodkor, vagy egy szétálló alkalmi haj miatt egy fontos vacsoránál, találkozón. Egy jó frizurával végre felszabadultan lehetsz, aki vagy.

Keress bátran! – Nebl Mária fodrász

ALKALMI – ESKÜVŐI HAJAK

Biztonság és egy csepp megfoghatatlan vonzerő

Életünk fontos pillanatai számtalan apró részleten keresztül mesélnek az emberről, akik vagyunk: cipő, ruha, színek, anyagok, kiegészítők egész hada. Ennek a stílusodról kialakított névjegykártyának egyik fontos eleme a haj, amit kár volna veszni hagynod egy lecsúszott konty, egy foltos hajfestés, vagy egy lakktól összeragadt, szénaboglyává bomlott frizura miatt. Főleg, ha megismételhetetlen alkalmakról van szó, mint az évfordulód, vagy az esküvőd.

Fodrászként ebben jelenthet megoldást a rutin és szakértelem, hiszen ha nálam készítteted a hajad, akkor a következők miatt biztosan nem kell aggódnod:

Hogy egy rosszul sikerült haj miatt az esküvői fotók boldog emlékek helyett csak felidézik a bosszankodásod

Hogy nem kapsz megfelelő ápolási tanácsokat és a Nagy Nap reggelén nem lehet elkészíteni a tervezett frizurát. Vagy az esküvő másnapján ezek hiányában nem tudod, hogyan kezeld és bontsd szét a hajad

Hogy nem a hozzád illő frizurát választod

Tudom, hogy mit lehet kihozni a hajadból, hogyan tűzzem fel és ápoljam, hogy a lehető legszebb legyen. Ha szeretnél, mondjuk egy nagyon laza frizurát, de a hajad két percig sem tartaná meg, mert kirúgja magát, akkor szólok, és keresünk egy másik szép, arcodhoz illő stílust. Mindehhez pedig tényleg kíméletes és tartós anyagokat használok, így a hajad egészségével sem lehet gond.

Ha kérdésed volna, szeretnél bejelentkezni, akkor kattints ide!

Pár szó az esküvői hajak készítéséről

A számodra tökéletes esküvői haj megtalálásához ismernem kell a részleteket a ruhádról, helyszínről, virágokról. Ha a bejelentkezésed idejekor ezek még nincsenek meg, akkor később mindent átbeszélünk a tökéletes eredményért.

A menyasszonyaimnak 3 találkozót szoktam javasolni:

Egyet 3 hónappal az esküvő előtt, hogy felmérjük a hajad állapotát, kiderítsük, szükség lesz-e extra ápolásra, vágásra a frizurádhoz. Illetve ilyenkor nyugodtan átbeszélhetjük, hogy hány főnek kell még frizurát készítenem a helyszínen.

Egy próbát, amihez szükség lesz pár fotóra inspirációként a hajról, amit szeretnél.

Majd ezt követi az esküvő napja, ahol a megbeszélt időpontban találkozunk, és a haj elkészítése mellett kapsz pár jó tanácsot is a későbbi kibontáshoz, ápoláshoz.

Egy tipp: célszerű külön szobában tervezned a menyasszonyi készülődést, ahol maximum anyukád, a fotósod, a sminkesed és a fodrász tartózkodik. Az átjárós megoldások még sosem hoztak semmi jót, hidd el 🙂

Amit még fontos tudnod, hogy az esküvői naptáramba kerüléshez előzetes időpont egyeztetés és foglaló letétele szükséges, amiről szerződés készül.

Ha kérdésed volna, bejelentkeznél, akkor kattints, és küldj üzenetet! Hamarosan válaszolok!

 • Categories
  weboldalszövegek
 • Ügyfél
  Nebl Mária fodrász
 • Médium:
  céges weboldalszövegek
 • Legfontosabb cél:
  munkájának bemutatása a potenciális lakossági ügyfeleknek, külön figyelmet szentelve az esküvői és alkalmi frizurakészítésnek, utóbbin belül pedig a kontyoknak, amelyek precíz kivitelezését erősségként emelte ki munkájával kapcsolatban.
A projekt

Kapcsolódó munkák