Nebl Mária fodrász céges Facebook oldala

Marika fodrászként tiszta és precíz hajaival, valamint mutatós kontyaival hódította meg vendégei szívét. Az ő esetében is tartottuk az alapvetésünket, hogy a Facebook oldal nem direkt értékesítési felület. Itt hosszú távon hathatunk a látogatókra, amihez átgondolt tartalom és rendszeres megjelenések szükségesek. Ezzel ránevelhetjük őket, hogy a hajak esetedben miért lelkesedhetnek, milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe, ha Máriánál foglalnak időpontot. Az egyik legfontosabb feladatunk a szolgáltatással szembeni bizalom megteremtése az üzenetekkel. Ezen dolgozik csapatunk folyamatos megbízással, havi tervezési ciklusokban.

A posztok összeállítása a következőképpen alakult:

A tematikában helyet kaptak szakmai finomságok, hogy a látogatók tudják, itt olyasmiről is hallhatnak, amiről máshol általában nem (mire figyeljenek hajfestéskor, milyen kontytípusok vannak stb.)

Találunk céges posztokat, ezek a portfólió és az új munkák kapcsán mesélnek Máriáról.

Emellett kerültek be vevőnevelő posztok is, amivel próbáljuk rávezetni a potenciális vendégeket, hogy miért érdemes profi alapanyagokra és szolgáltatóra költeniük, ebben a tekintetben a magasabb ár miért jelent valójában későbbi megtakarítást.

 • Categories
  facebook marketing
 • Ügyfél
  Nebl Mária fodrász
 • Médium:
  céges Facebook oldal
 • Legfontosabb cél:
  az esküvői és alkalmi hajak kapcsán Mária munkájának bemutatásához, új megrendelések megszerzéséhez egy bizalmat keltő, aktív és érdeklődő Facebook közösség kialakítása.
A projekt

Kapcsolódó munkák