Komplex kommunikációs megoldások

Ha a saját független kommunikációs osztályod keresed a cégednek, ahol csak a rendelést kell leadnod egy előre kijelölt közös munkaterv mentén, és időre érkezik a marketinganyagod, akkor szívesen összeállítunk neked egy csomagot csapatunk egyedi szolgáltatásaiból is. A következőket vállaljuk:

Tartalommarketing stratégia tervezése, vagy újratervezése, kivitelezése, ehhez kapcsolódó minden munka

Itt lehet szó a tartalommarketing stratégiád követő marketingszövegek megírásáról, a közösségi média oldalaidra szánt tartalmak elkészítéséről, menedzseléséről, a honlapod megszövegezéséről, vagy annak ezzel párhuzamos elkészítéséről, akár a céges arculatod megtervezéséről.

Nyugodj meg, a grafikai munkákon nem mi, szövegírók fogunk dolgozni, dizájn, arculat és nyomdai munkáiban partnerünk a Norbdsgn stúdió.

Arculat-, felülettervezés és kivitelezés – Mert a látszat ha nem is több, legalább ugyanannyi

A  netes robbanás óta, egy-egy szolgáltatónak és terméknek nem elég valós megoldásokat kínálnia a problémákra, egy cégnek a megjelenésében is a legjobbak között kell lennie. Elég csak az Instagram fotófeltöltéseire nézni, és láthatod, a termékek és márkák az online identitás részévé váltak. Ha szeretnéd, hogy téged válasszanak, ideje dögös arculattal megajándékoznod a vállalkozásodat.

Ezeknél a megbízásoknál a csapatunk szintén a Norbdsgn stúdió képességeire hagyatkozik.

Print munkák és nyomdai előkészítés (szórólapok, plakátok, magazinok, brosúrák, stb.)

Ha szeretnéd kézzelfoghatóvá tenni a márkád a vásárlóidnak.

Céges ajándéktárgyak

Az ajándékba kapott céges bögrénél, tollnál, pólónál csak egy dolog a jobb: ha ezek végre jól is néznek ki. Ha ez teljesül, akkor örömmel reklámozzák vásárlóid a márkád az utcán is.

Ugye, hogy te is szívesen használnál egy ilyet?

Fotó- és smink szolgáltatások

Amíg az ember nem szervez céges rendezvényt, vagy nem frissíti rendszeresen a céges Facebook oldalt, nem is gondolja, hogy egy smink, vagy pár fotó ekkora gondot okozhat

Mert hol is találsz hirtelen olyan szakembert, aki megbízhatóan teljesíti a rá bízott célt? Például nálunk! Saját szakmájukban elismert partnereink révén, vállaljuk rendezvényekhez, közösségi média kampányokhoz, napi működéshez szükséges fotók elkészítését, illetve ezekhez a profi sminkes feladatok ellátását. Legyen szó  céges portré, vagy portfólió fotózásról, vagy – ha a területetek miatt ez lényeges – a munkatársak és a stáb megjelenéséhez kapcsolódó sminktanácsadásról.

Kérdésed van, vagy ezt keresed? Írj bátran!

  • Categories
    komplex kommunikáció, szolgáltatások

Kapcsolódó munkák