Kis nyári smoothie- és turmixhatározó a Feminára

A nyári melegben nincs jobb egy frissítő smoothie-nál vagy turmixnál, talán csak az, ha szövegíróként felkérnek, hogy írj róluk egy ismeretterjesztő PR anyagot az index női rovatába.

A feladat a Costa nyári kampányához kapcsolódóan találta meg a csapatunkat, teendőnket az új választék bemutatása jelentette.

A kivitelezésben az örökzöld „hogyan válassz” címek egyik alternatíváját használtuk fel, kis nyári, smoothie határozónkkal mindenki megtalálhatta a napszaknak vagy épp hangulatának megfelelő italfajtát. A lehetőségeket nem ízek, hanem az összetevők kedvező, élettani hatásai mentén jelöltük ki, így átvitten a termék megannyi erősségét is megismerhette az olvasó.

Amit írtunk:

Így válassz tökéletes szomjoltót a nyárra: kis smoothie- és turmixkalauz

A város forró, nyári betondzsungelében nincs még egy olyan jó barát, mint egy hűs smoothie vagy turmix. Ugyanis ha jól választasz, nemcsak a szomjúságtól menekülhetsz meg ezekkel a természetes kortyolnivalókkal, de magas vitamin-, ásványianyag- és rosttartalmukkal képesek az egész napod megalapozni. De melyik receptet válaszd egy pörgős munkanaphoz, melyik tartja távol a stresszt egy laza, délutáni beszélgetéstől? Mesélünk a lehetőségeidről!

A mostani alkalommal a Costa Coffee italkínálatából szemezgetünk, ahol a turmixok mellett az idei év tavaszán mutatkoztak be az új smoothie-k. Ezekben kizárólag gyümölcshúst vagy zöldségeket és 100%-os almalevet találsz.

Lássuk, mit tudnak a hozzávalók és az egyes receptek:

Kezdd tiszta fejjel a napot!

Ha megannyi teendő, tárgyalás vár rád a nap folyamán, érdemes egy egészséges, zöld smoothie-val megadni ehhez az energiát már korán reggel. A Costa Mighty Green italában egyesül a menta frissítő, idegnyugtató hatása a kivi-, körte- és almaszeletek vitaminbombájával, amit a szuperélelmiszerek között az idei évre trónkövetelővé vált avokádó íze és élettanilag kedvező hatásai tesznek teljessé. Utóbbi rengeteg alapvető tápanyagot tartalmaz (A, B, C, és K-vitamint, foszfort, káliumot, magnéziumot, rezet, vasat). Emellett található benne Omega 3 és E vitamin is, ami segíti a gondolkodást, a döntéshozatal és tervezés folyamatait.

Iktasd ki a stresszt!

Ha szeretnél egy pohárnyi nyugalmat csempészni a délutánodba, akkor az egyik megoldás, hogy valamilyen joghurtos italt választasz. A tejtermék probiotikumainak ugyanis számos kedvező hatása ismert, többek között csökkentik a stresszt és a szorongást is. A kávézóláncnál idén nyáron a lédús málna társaságában próbálhatod ki a hozzávalót a frisstő Raspberry Yogurt Smoothie-ban.

Töltődj fel egy nagy beszélgetéshez!

A gyümölcsös italok a vitaminok mellett rengeteg antioxidánst tartalmaznak, így a belőlük készült szomjoltók nemcsak finomak, de a legnagyobb pörgés idején is képesek szervezetedet megóvni a lerobbanástól. Ebben a tekintetben a Creamy Mango Melone Smoothie-t és a Papaya Supreme Smoothie-t ajánluk figyelmedbe. Az előbbi változatban nemcsak az eper és mangó harmóniájába kóstolhatsz bele, de a mintegy 90% víztartalmú dinnye segítségével száműzheted a szomjúságot még a legforróbb napon is. A trópusi fajtában a lehengerlő C-vitamin bevitelről a papaja gondoskodik, az ízeket pedig a banán és az őszibarack varázsolja kerekké.

Legyen a nap végéig energiád!

A smoothie-k uralta listát egy nem mindennapi turmixszal zárjuk. Az Oatdrink Banana Milkshake eredetije Angliában mutatkozott be, ahol meglepő íztársításával hozta lázba a gasztrobloggereket. Ha extra lökés kell a naphoz egy shot espressóval is kérheted, a benne található zabpelyhek pedig a tápanyagok lassú, egyenletes felszívódását biztosítják. Ez jelenti az energiatartalékot egész napra.

Olts szomjat finoman, céltudatosan összeválogatott hozzávalókkal! 😉

  • Date
    2017
  • Categories
    marketing- és reklámszövegek, portfolio
  • Ügyfél
    Costa Coffee Magyarország
A projekt

Kapcsolódó munkák