Gali Renáta sminkes weboldalszövegek

Gali Renáta sminkesként a letisztult elegancia világát képviseli, amit erősen kommunikál is a vendégkörének. A portfólió esetében a két fő pillért az esküvői szolgáltatások és az egyéni sminktanfolyamok jelentik, így a honlap egészére kiterjedő szövegírási megbízásban ezek bemutatására helyeztük a hangsúlyt.

Renivel könnyű volt együtt dolgozni, hiszen saját márkája építése során már korábban is sokat törődött a marketing alapok kidolgozásával. Vendégcentrikus gondolkozása és a pozicionálás-előnyök meghatározása esetében maximális proaktivitása nagyban segítette a munkát.

A szövegek kapcsán kommunikálni kívánt legfontosabb erősségeink a következőek voltak:

Esküvői témakör

 • Előny 1 – biztonság technika és alapanyagok kapcsán
 • Előny 2 – nyugalom a készülődés során
 • Előny 3 – festett hatás helyett elegancia
 • Előny 4 – tartós és fotókompatibilis sminkek
 • Előny 5 – helyszíni segítségnyújtás a menyasszonyoknak

Sminktanfolyamok

 • Előny1 – egyéni sminktanfolyamok zavaró csoport nélkül
 • Előny2 – személyiséghez, archoz igazított technikákkal
 • Előny 3 – megfelelő mennyiségű gyakorlás, jegyzet, ami otthon is magabiztosan használható tudást eredményez
Amit írtunk

(mivel teljes tartalomírást vállaltunk, csak a két legfontosabb témakör szövegeit emeltük ki, ha mindenre kíváncsi vagy, látogass el Reni oldalára www.renatagali.com):

MILYEN A TÖKÉLETES ESKÜVŐI SMINK?

Úgy tesz ragyogóvá, hogy végül mindenki csak a belőled áradó szépre, személyiséged kisugárzására emlékezzen. Lehet szinte natúr, vagy akár élénk, feltűnő. A lényeg, hogy összhangban legyen Veled.

Megvan benne a figyelem a Nő iránt, aki vagy. Ő tükröződik a menyasszonyi és menyecske ruha, frizura, csokor, helyszín és dekoráció választásánál, amiről ha mesélsz, biztosan megtaláljuk a stílust, amitől gyönyörűnek érezheted magad életed különleges napján.

Ha úgy érzed, ezt az elegáns szépséget keresed a pillanathoz, olyan szakembert szeretnél az esküvődön, aki képes a kavarodásban is egy kis nyugalmat teremteni, biztatni vagy segíteni, írj bátran. A legnagyobb öröm számomra, ha sikerül egy gyönyörű sminkkel meghálálni a bizalmat, amivel a Nagy Napon hozzám fordulsz.

Esküvői sminked kifinomult ecsetvonásokkal készítem, amelyek figyelembe veszik haj-, bőr- és szemszínedet, alkalmazkodnak ahhoz a stílusvilághoz, amit képviselsz. A professzionális anyagoknak hála,  biztosan kiállja a gratulációk, táncok vagy épp örömkönnyek sorát, egészen hajnalig. Nem mellesleg ugyanolyan kifogástalan fotón, mint élőben.

Ne feledkezz meg a koszorúslányokról sem, így sminketek is biztosan összhangban lesz.

Tippek, tanácsok, hogy csak kellemes meglepetés érjen.

Áraimmal itt ismerkedhetsz meg.

Árajánlatért pedig itt tudsz könnyedén e-mailt küldeni.

TANULJ ÖNÁLLÓAN, SMINKELJ MAGABIZTOSAN A SAJÁT STÍLUSODBAN!

A smink több mint a testedre aggatott köntös, az egész kisugárzásodat átrajzolja, épp ezért nem mindegy, hogy ezt jól, vagy rosszul teszed. A megfelelő technikákat és alapanyagokat használva képes megadni azt az eleganciát, ami Audrey Hepburn szerint „az egyetlen szépség, mely soha nem fakul”.

Ha ennek a világnak a megismeréséhez szívesen kipróbálnál egy olyan egyéni sminktanfolyamot, ahol végre személyre szabott technikákkal, pontos jegyzetekkel, otthon is magabiztosan használható tudást szerezhetsz meg, amivel variálható, alkalomhoz illő sminkeket készíthetsz, ismerkedj meg egyéni tanfolyamaimmal.

Hús-vér nők segítségével állítottam össze a tudásanyagot, akik teljesen laikusként álltak a sminkeléshez, így nincs okod kétségbe esni, biztosan minden érthető lesz.

Zavaró csoport nélkül, téged és a sminkelést is komolyan véve – gördíts le a részletekért!

HOGY MIÉRT TÖBB NÁLAM EGY TANFOLYAM MINT MÁSHOL?

NEM TUCAT OKTATÁST TARTOK

Komolyan veszem a sminkelést és Téged. Egy, maximum két fővel tartok órákat, utóbbit is csak abban az esetben, ha ismeritek egymást. A legfontosabb, hogy magad tanuld meg sminkelni, amit csoportban, egy „univerzális smink készítése mentén, ami bárkinek jól áll”, nem működik. Nálam te vagy a középpontban, a te stílusod, igényeid. Nem ugyanazt fogod tanulni nappali sminkként, mint mások.

HASZNÁLHATÓ TUDÁST ADOK ÁT

A legfontosabb, hogy nélkülem is használható tudást szerezz, amivel elkészítheted saját magad azt a sminket, amivel örömmel és magabiztosan léphetsz ki az utcára. Épp ezért a tanfolyamokon, legyen szó nappali, alkalmi, vagy füstös sminkről, nem egyetlen, kőbe vésett smink színeit és lépéseit adom át, hanem átfogó tudást sajátíthatsz el. A Te arcod esetében fontos technikákat, amikkel univerzális, könnyedén átalakítható lesz a sminked,  az alkalom, vagy épp a ruhád színe mentén.

HÚS-VÉR EMBEREKRE SZABOTT OKTATÁS

Nemcsak elmesélek valamit, a kurzusok garantált tudást adnak. A tananyagot, a lépéseket olyan nők segítségével kísérleteztem ki, akik sosem sminkelték magukat, semmit nem tudtak a szépségápolási termékekről, mégis működött az oktatás, neked sincs semmi félnivalód 😉

MINDENRE KITERJEDŐ JEGYZETET KAPSZ

Az oktatáshoz kapsz egy kinyomtatott segédanyagot a legfontosabb tudnivalókkal, de a közös gyakorlás közben is minden apró részletre kiterjedő jegyzet készül, ami a későbbiekben is kapaszkodót nyújt majd.

SEGÍTEK ÁTNÉZNI A NESZESSZERED

Nagyon fontos, hogy átnézzük a sminkeléshez használt termékeidet, és abból, ami használható, azt beépítjük az oktatásba. A szép sminkhez nem egyetlen „csodagyártó” készítményei vezetnek el, számos nagyon jó sminkmárka van, és ezek kollekcióiból is lapulhatnak a táskádban darabok, érdemes kombinálni. Én egyetlen gyártó felé sem vagyok elköteleződve, így nem vagyok érdekelt abban, hogy bármit rád erőltessek. Ha minőségi szempontok miatt valamin változtatni kell, akkor szólok, de feleslegesen nem költjük a pénzed.

SZEMÉLYES SEGÍTSÉG, HA ÚGY SZERETNÉD

Amennyiben a 10 órás tanfolyamra jelentkezel, akkor kiegészítésként választhatsz mindehhez egy közös vásárlást is, aminek a keretében egy sminkessel felszerelkezve vághatsz bele egy egyórás shoppingolásba, de ha nincs időd elugrani a legközelebbi plázába, akkor akár szívesen beszerzem és feladom neked a megbeszélt sminktermékeket.

A KURZUSOK

Az órák a következőképpen néznek ki: egy 4 órás alapozó képzést két, egyenként 3 órás továbbképzéssel egészíthetsz ki az elgondolásaidnak megfelelően.

A 4 órás tanfolyam keretében megismerkedünk egymással, majd az elvárásaid átbeszélése, és a sminkes táskád átnézése után a hozzád igazított mindig friss és elegáns nappali smink technikáját tanulhatod meg.

A 7 órás kurzusban az előbbieket folytatva megtanulhatod továbbá egy az arcodhoz illő alkalmi vagy füstös smink készítésének fortélyait. A 4 órás alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de külön időpontot is megbeszélhetünk.

A 10 órás kurzus mindezt extra gyakorlási alkalmakkal, vagy ha azt szeretnéd, egy szép szájhangsúlyos smink, vagy tusvonal technikáival egészíti ki. Ebben az esetben az extra órák tematikáját magad határozhatod meg, de ha szeretnéd, ebben is számíthatsz a segítségemre. A 10 órás tanfolyam végén ráadásul két profi portré is készül rólad választott sminkedben, amit Déber Gábor készít el számodra. Gáborral már hosszú évek óta dolgozom együtt esküvők, portréfotózások alkalmával, hidd el, ha szép képeket szeretnél a közösségi profiljaidra vagy magáncélra, nem fogsz csalódni.

Shoppingolj a saját sminkeseddel

Amennyiben 10 órás, névre szóló oktatást választasz, úgy extra szolgáltatásként – ha szeretnéd – egy óra erejéig nyakamba veszem veled a várost, és segítek a szaküzletek kínálatában kiigazodni. Saját sminkessel felvértezve biztosan nincs félnivalód.

 • Categories
  portfolio, weboldalszövegek
 • Ügyfél
  Gali Renáta sminkes
 • Media:
  Honlap, főoldal, sminktanfolyam céloldal, ajándékutalvány céloldal, portfólió oldalak
 • Legfontosabb cél:
  a weboldalra látogató potenciális lakossági ügyfeleknek bemutatni a szolgáltatásokat, azok egyedi jellemvonásait és a Reni által képviselt stílust
A projekt

Kapcsolódó munkák