Gali Renáta sminkes céges Facebook oldal komplex munkái

Gali Renáta sminkes egy állandó megbízónk, akinek honlapja kivitelezése és szövegezése mellett a céges Facebook oldalának napi szintű tartalom és reklám menedzsmentjét is csapatunk végzi, havi megbízások keretében.

A Facebook oldalon pull marketing tartalmakat készítünk: foglalkozunk szakmai finomságokkal, céges és személyes témákkal, de indirekt módon vevőnevelő tartalmakat is írunk az oldalra, illetve készülnek felvezető szövegek a sminktechnikák és trükkök kapcsán íródott bloganyagokhoz is. Utóbbiak esetében a szerkesztést végzi a Szöveglabor, míg a nyersanyagot Reni küldi át.

A munkánk egyik elemét jelentő havi ügyfélinterjúk után (minden megbízónkkal havi marketing tervezést végzünk), hasznos tippekre, adott havi munkák kapcsán a pozicionálás erősségeit bemutató beszámolókra, márkaismertetőkre, valamint a videós anyagok felvezetőire, kampánybevezető játékokra szabdaljuk fel a megbeszélteket.

A legfontosabb, hogy a Facebook minden más csatorna fókuszpontja, a blogot, Youtube csatornát, Instagramot egyaránt sűríti, átjárást biztosít. De egy-egy közösségi csatorna önmagában is teljes belépési pontot jelent, hiszen mindenhol ügyelünk, hogy a céges erősségeket/erősségekkel összhangban kommunikáljuk.

 • Categories
  facebook marketing, portfolio
 • Ügyfél
  Gali Renáta sminkes
 • Médium:
  céges Facebook oldal
 • Legfontosabb cél:
  a központi közösségi média csatornán keresztül létrehozni egy a személyes márka iránt elkötelezett, célzott közösséget, ahol szezonális kampányok keretében értékesítjük a szolgáltatásokat,persze átgondolt tartalommarketing mellett.
A projekt

Kapcsolódó munkák