Gali Anita logopédus céges Facebook oldala

Gali Anita logopédusként egy hiánypótló munkafüzet-sorozattal, és a feladattípusokhoz kapcsolódó eszközökkel ajándékozta meg az 5-8 éves, beszédhibával küzdő gyermekeket és szüleiket. A csupa kép példákkal, 7 kötetben 17 hangra kidolgozott könyvek segítségével még a legelevenebb csemete figyelmét is megragadhatjuk. Ráadásul a kiadványok egyaránt alkalmasak otthoni gyakorláshoz, és óvodai- iskolai foglalkozásokhoz.

Mivel a Facebookon nagyon kevés a hasonló oldal, így a sorozat ismertetése mellett a logopédiai témák megosztásával, szakmai programok és ügyek hirdetésével is építjük a közösséget. A munkát folyamatos megbízás keretében végezzük havi tervezésekkel, illetve a sorozat Facebook hirdetéseit is mi tartjuk kézben.

A tartalmak között találunk szakmai posztokat, hasznos tippeket, az eszközöket bemutató leírásokat, de vannak posztok az egyre frissülő letölthető anyagokról és a hazai és külföldi szakmai blogok híreiről is.

A közösségi oldalon általában a szabadidejüket tölti a látogatók zöme, így nagyon ritkán szerepeltetünk azonnali értékesítést célzó posztokat. A Facebookon futtatott weboldalreklámok megfelelő ritmusban hozzák a megrendeléseket, míg a sorozat erősségeiről szóló, de nem direkt értékesítést célzó posztokat a rajongók szívesen osztják meg ismerőseikkel.

A weboldalra látogatók esetében Facebook remarketing kampányok teszik teljessé a közösségi kommunikációt.

A Facebook oldalhoz szükséges képanyagok szerkesztését szintén csapatunk végzi.

 • Categories
  facebook marketing, portfolio
 • Ügyfél
  Gali Anita
 • Médium:
  Facebook oldal
 • Legfontosabb cél:
  a Szépen Beszélek logopédiai sorozat és eszközcsalád piaci bevezetésével párhuzamosan egy aktív és érdeklődő Facebook közösség kialakítása, a weboldal és az online vásárlási lehetőségek bemutatása. Mindez szakmai és szülői célközönségre hangoltan.
A projekt

Kapcsolódó munkák