Egy megbízható cég annak is látszik – Üzletkép Business Photography

Az Üzletkép karakteres business fotók készítésével foglalkozik legyen szó céges arculatokhoz készített képekről, rendezvényekről, étel-, termék vagy épp tárgyfotózásról.

A feladatot esetükben a stratégia és koncepció megtervezése, a weboldal marketing-szövegírása, valamint az azokat (és persze az értékesítési folyamatokat) támogató webes felületek kialakítása jelentette. Mivel a vállalkozás hangsúlyozza a meggyőző vizualitás szerepét a céges kommunikációban, így az új honlap esetében se tehettük alacsonyra a lécet. A kivitelezéshez letisztult, minimalista dizájnt választottunk, amiben rendkívül jól érvényesülnek a nagyméretű, jól beállított fotók.

A megbízás legfontosabb kommunikációs céljaként a következőkre kellett ügyelnünk:

„A célcsoportok esetében szeretnénk összekapcsolni a márkanevet az igényes és üzleti gondolkozás mentén megalkotott business fotók készítésével. Az „igényes és hatékony üzleti képek fotós vállalkozástól vállalkozásoknak” szlogen lényege, hogy tudjuk, egy vállalkozásnak miért fontos a hatékony üzleti kommunikációban a vizualitás, és mivel saját márkát építünk, azt is tudjuk, hogy a marketing szempontjából mi teszi ezt üzletileg sikeressé.”

Ha kíváncsi vagy miként feleltünk meg a kihívásnak, kattints és böngészd végig a weboldalt!

  • Date
    2017
  • Categories
    portfolio, weboldal építés
  • Ügyfél
    Üzletkép business photography
A projekt

Kapcsolódó munkák