Déber Gábor az esküvőfotós szórólap szövegírás

Déber Gábor esküvői fotósként természetes, elegáns és őszinte fotókat készít olyan pároknak, akiknek számít a szolgáltató részéről a személyes jelenlét, az érzéseik és irántuk tanúsított figyelem. Egyedi látásmóddal tolmácsolja a Nagy Nap pillanatait, hogy azok később is képesek legyenek megidézni az esküvő hangulatát. Az őszi esküvőkiállításra szövegeztünk számára szórólapot. Gábor munkáiról itt tudsz tájékozódni.

A következőt írtuk:

A varázslatos és boldog esküvői fotók titkát keresed?

Ahhoz, hogy harmonikus képekbe zárhassátok esküvőtök történetét, három dologra biztosan szükségetek lesz. Az egyik Ti vagytok, a köztetek meglévő kapcsolat, a szerelem és az ebben sűrűsödő emlékek teszik az eseményeket meghitté. A második a fotósotok, akire a történések megörökítését bízzátok. A szereplők mellett az ő látásmódja az, ami meghatározza a képeket, amelyek éveken keresztül elkísérnek mint a szerelmetek bizonyítéka. A harmadik a jó hangulat, amitől megelevenednek a képek. Mindehhez elengedhetetlen az összhang a fotósotokkal.

Esküvőfotósként az én dolgom figyelni, mikor ti lehunyjátok a szemeteket, hogy megmutassam a köztetek lévő köteléket.

Természetes, elegáns és őszinte fotókká formálva a pillanatot, amelyek méltóak a bizalmatokra, és képesek megidézni a nagy nap örömét. A jó fotók titkát számomra ez jelenti.

Célom, hogy munkáim láttán más is érezze azt a légkört, aminek általatok én is részese lehetek.

 • Categories
  marketing- és reklámszövegek, portfolio
 • Ügyfél
  Déber Gábor Az esküvőfotós
 • Médium:
  Szórólap
 • Legfontosabb cél:
  az őszi esküvő kiállításra készített szórólap szövegével bemutatni Gábor fotós munkáját, látásmódját és szakmai céljait a kilátogató pároknak.
A projekt

Kapcsolódó munkák