Costa Coffee Times magazin komplex kivitelezése

A Costa Coffee bolygónk második legnagyobb kávézólánca, amely 1971-es alapítása óta töretlen odaadással és szakmai szenvedéllyel készíti el aromás kávéitalait a világ 31 országában, válogatott kávészemek felhasználásával. Hazánkban a lánc 20 kávézóval rendelkezik, amelyekben kéthavonta találkozhatnak a vendégek a cég saját magazinjával, a Costa Timesszal.

A full color, A5 formátumú kiadvány teljes szövegírását csapatunk végzi, amibe beletartoznak éppúgy a kávégasztronómiai írások, mint a kultúra és nagyvilág, vagy épp a programajánló tartalmainak írása és szerkesztése, de a hirdetők PR cikkei is. A korrektúra szintén házon belül zajlik.

A magazin grafikai tervezését partnerünk, a Norbdsgn stúdió végezte, a layout tervezést, tördelést azóta is Norbi végzi a projektben.

Szívesen belelapoznál? Semmi akadálya!

 • Categories
  marketing- és reklámszövegek, portfolio
 • Ügyfél
  Costa Magyarország
 • Medium:
  céges magazin
 • Legfontosabb cél:
  a kéthavi kampányokhoz kapcsolódóan tájékoztatni a vendégeket a kínálat újdonságairól, valamint bemutatni a lánc munkatársait, értékeit és szakmai elhivatottságát. Miközben könnyed tartalmakkal szórakoztatunk, hiszen a kiváló kávé igényli a jó olvasmányt.

Kapcsolódó munkák